Det är en väldigt fin solnedgång ikväll

Jag sitter i köket och frestas av någon vegetarisk gryta som min syster och pappa lagar. Det har varit så vackert solljus idag och luktat så gott! Löv, jord och regn... Jag har höstkänslor:D Jag älskar Sverige och årstiderna^^

Just nu läser jag meningar på franska som på något vis ska bli en bok tillslut, men vackert är det i alla fall.

Määäh, gårdagens outfit var verkligen snygg:)

 

MER RÖTT ÅT FOLKEEEET!

 

Imorgon åker vi bil genom skogarna till stockholm. Då får jag massor med tid att läsa alla filosofi och engelska skönlitterära böcker som jag borde. Det är ju positivt. Det är positiva dagen idag:D

Och jag är otroligt positiv.

Positiv.

Puss


Lika oplanerad som alltid

Ska till Abbe någon gång när jag pluggat klart. Vilket jag trodde jag skulle göra just nu... eh... ser inga fysikböcker dock... måste alltid jag hämta dem? Kan inte de komma till mig för en gång skull. Nä! Anfäkta och regera! Nu är det deras tur att röra på fläsket. JAG PLUGGSTREJKAR TILLS DE KOMMER TILL MIG.

Jag kom precis på att jag ska till Stockholm i helgen och gå på muséer med min farmor och mina kusiner:) Farmor fyller 75. Hon verkar alldeles för ung för att va 75. Hon är en riktig kulturtant:D Muséeum är nog hennes favoritsysselsättning, Haha:) Snuttegull. Jag hoppas jag hinner shoppa lite^^

JAG ÄR SÄMST PÅ ATT BLOGGA. och på att umgås med min mamma. Har inte träffat henne på en vecka. ÄSsss...! Värdsliga saker. Nu vill jag ha äppelkaka.

Röd och svart idag:)






Ciaoo

Musik

Jag känner att jag har hört så otroligt mycket bra musik på sista tiden
att jag måste göra ett helt inlägg och bara tipsa om skitbra musik:

Lugnt:

Missy Higgins – Where I Stood

Asha Ali – To bed

Brett Dennen – There Is So Much More

Eels – Living Life

First Aid Kit – You're Not Coming Home Tonight

KT Tunstall – Silent Sea

Norah Jones – Sunrise

The National – Fake Empire


Badass party:


Kolombo – Sniff

Crookers – Cooler Couleur

Crystal Castles – Untrust us

Swedish House Mafia – One (Original Mix)

Kid Sister – Pro Nails (Rusko Remix)


Jag skulle kunna hålla på att rabbla upp låtar hur länge som helst.

Vafan är det med musik, det är ju fan bara ljud?
Det är som en sorts drog, man blir defenitivt påverkad av det, och man blir beroende.

Slafish gottish;)



Söndagsplugglugg

Heej! Jag har missat en dag:P Whupps;)

Laserdomen var stört kul! Man var död efter två omgångar (20 minuter per omgång, man blir så inne i det, sick) Vi kom dit klockan 12 på dagen. Höll på till 22:00 när de stängde. Dränkt i svett och cirka 10 pers färre än när vi startade gick jag, Alma qlara och tre killkompisar och chillade på en uteservering med några öl tills vårt tåg skulle gå halv tolv. Trodde vi XD Haha! Det gick halv ett. Score;) kom hem klockan 2. But still, Jättekul dag!

 

Jag orkar inte säga hur många prov och inlämningar jag har, så jag låter bli. Råpluggade igår innan jag stack iväg på fest hos Sofia. Skitkul det med... Jag har ovanligt kul i mitt liv:P

Nu sitter jag och pluggar, pluggar och pluggar... eller, rättare sagt så nu bloggar jag... och innan dess facebookade jag...

...har läst lite glosor. Jag är fucked x) Haha, men NU ska jag jobba så det luktar bränt av min tankekraft ;)

Kärlek<3


Trötter

Den här dagen har inte varit okej. Först idrott, sen lunch och lång skoldag. Efteråt manifestation som blev demonstratrion. Kul att så många kom:D Tänkte hitta på något ikväll, för vi är lediga imorrn och jag ska på Lazerdome med en klump nvnördar och några fler imorgon:)

Jag kommer nog somna snart. GUD VAD JAG ÄR TRÖTT! heelt sjukt. Sitter och lyssnar på fransk hiphop, så jävla sexigt^^



GO'natt;)

Style de 60's

Kom just hem från stallet. Hade på mig den här klänningen idag, som jag fick av min Abbe i julklapp:)
Vi har varit ihop i 25 månader idag... eller 110 veckor om man vill ser det så x) det låter så sjukt mycket. Tiden har gått så jävla fort:P
Upplyftande, kärleksfull sång:)



Tillbaka till klänningen, och lite sminket. Jag tänkte på en blandning av sent 60tal och Kate Nash när jag matchade imorse^^ En helt underbar stil. Typ söt, men ändå sexig. Mah, creds till den;)










Ögonen såhär är så.. snyygt! dem är här precis den stilen jag menar. Kolla på 500 days with summer och The boat that rocked, så förstår ni vad jag menar:)

Nu ska jag mejla lokaltidningen om manifestationen.
Sovgott:)

Aktiv

Det känns bra att göra saker. Slutade 14:00 och tänkte gå en halvmil hem för det var fint väder. Sen fick jag lift med en kompis halvvägs:P

Hemma hos mig höll några SUFare på med en banderoll vi ska ha på vår manifestation på det lilla torget i Simrishamn. Vi bestämde detta igår på mötet:) Vi tänkte också ha musik, kanske hålla några tal i megafon och dela ut flygblad om SD m.m. Hoppas folk bryr sig och någon vill disskutera lite.










Enligt facebook kommer typ 30 pers:) Det ska bli kul:)

Upp till kamp^^

Nu, halv fem, ska vi ha ett extrainsatt SUFmöte om vad vi ska köra inom antirasism och emot SD. Vi tänkte nog demonstrera utanför kommunhuset när politikerna intar sina säten. Innan valet hade SD bara ett mandat, men det var ingen som satt där. Nu har de tre. Fi har däremot ökat till 4 mandat:D Och Schyman ska sitta där. Så någon med ett klart huvud och mycket fakta bakom pannan kommer kunna påverka:) Sniice;)




Haha, underbar ironi;)

Jordiga kläder = Snöggt:)?

Här är lite större bilder på byxorna. Inte så bra, men större:D
Äs they say in tha americatt;
"BIG IS GOOD, BUT BIGGER IS BETTER"
*smålänsk brytning*

Eh.. ja. Ibland undrar jag hur min hjärna fungerar.








Creds till min aspretansiösa redigering;)





Dan Viktor – Glad

Yann Tiersen – Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi

Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)


Gnaight ;)

A time ago

Hittade lite nattbilder från i somras:) Mysigt minne^^

Jag brukar aldrig bli påverkad psykiskt av tillexempel val, men jag har verkligen varit deppig idag. fan alltså!



Klara Sjöblom uttrycker sin kärlek till kapitalistdrycken.. gud jag tänker alldeles för mycket på politik:P
Haha!


Men Alma då! Hon har nästan slutat nu:D TUMBS UP BABY!


Haha, vad jag ser besvärad ut. Brunheten kunde ju ha hållt i sig xP



haha, Snutt J-H^^



Sissela har ett ilandsproblem.



Anneli är en finurlig typ, sen är hon ju NVare också^^



Somrigare blir det inte:)

Kärlek folket!
Tuuuning ouuuut....

Valet

Snacka om mardrömsscenario, alliansen vinner och SD kom in i riksdagen.


Men egentligen pågår ju politik hela tiden, varje dag, överallt. Så det är bara att fortsätta att kämpa för vad man tror på:) Alla partier verkar ju enade om att värdera männskliga rättigheter högt:)

Kram

Det är nu det gäller...

...Men allt jag kan göra är att sitta i soffan och kolla på idolrepriser:P Haha, nej, men lite depp blir jag när hela min familj och en handfull kompisar sticker iväg och röstar.



Jöjö, får köra om fyra år istället. :P  En sak som gör mig väldigt glad är att min härliga mamma låter mig välja vad hon ska rösta på i kommunalvalet :D Hon vet att jag verkligen bryr mig, och det är kul att få påverka lite. Jag valde Feministiskt intiativ eftersom om de kommer in, vilket jag betvivlar(sadface), så kommer det vara självaste Gudrun Schyman som tillsätts, eftersom hon bor i samma by som jag:) Och då hade den lite föråldrade simrishamnskommunen livats upp lite tror jag. Hon är bra på att få igång debatter och hon kan väldigt mycket:)




Men om några timmar får jag ta på mig lite anständigare kläder, för lite suffare och andra politiskt intresserade kompisar kommer hit på filmkväll och valvaka. Haha, jag är verkligen en nörd:P

Puss&Kram:)


Home from town

Jag åkte Malmö med Ilka runt elva idag, vi fick inviga de nya pågatågen^^ superfancy! med stjärnhimmel i taket på den tysta kupén;) ULALA!


Jag måste säga att årets mode, speciellt på Zara, är så stört mysigt! LA COLOURS IS BUILDING LITTLE HOMES IN MY HEART!

Köpte ett par bruna gubbyxor, och en stor, brungrå, stuckad halsduk:) Tänkte köpa en militärgrön, stickad mössa och en orange-gul stickad tröjja, men eftersom jag och ilka är sånna lantisar lyckades vi missa att affärerna stänger 4... eeehee... Meen jag är skitnöjd ändå:D

Haha, sen missade vi femtåget, och nästa gick inte förrens halv åtta. Så jag kom hem typ 9:P yey!



Halsduken, Likyliky?:D



La Byxõs! Asså, de är så sexiga:P Haha, ska lägga in mycket snyggare bilder på dem sen!


MYSKVÄLL

Myser hemma hos Phyllis:D Med Disa och Ben&Jerrys. KLICHÉEEE! men helt underbart

Rökelser, färgat hår, glass, te, gossip och planer. Och fotografering:D



HAhah, de klagar på att jag bloggar, medans de myspyser. Så jag snodde en gammal bild från phyllevylls dator på dem båda sötnosarna^^ Hihi... (hata mig inte!)
Haha, vad klassiskt:P Pusspuss

Halsont och politik

Skippade idrotten idag för att jag känner mig lite halvsjuk. Men vem är inte det? :P Gick i skolan två timmar idag. Slutar tolv varannan torsdag.

Det var skolval idag. Ska bli skitkul att se vad alla röstar på. NV på vår skola har en underlig vänstersjuka^^ haha, nästan alla treor röstade på kommunistpartiet, utom en anarkokapitalist som satt upp lappar över hela skolan att staten är ond. Sen tror jag i princip hela min klass röstade på miljöpartiet, förutom jag och Måns som röstade på vänstern:P

En sak jag blev lite pissed på var att alla riksdagspartiernas valsedlar fanns, plus SDs. Inte Fi och inte Piratpartiets. Om de tar med SD överhuvudtaget, så får de ta med alla, kom igen!
Äh, vi får ju ändå inte rösta påriktigt så det spelar ju ingen roll, men intressant är det. :P

Nu rehabiliterar jag min hals med mängder av klichéaktigt mjölkte och Milli^^ haha





Hon har inte fattat dethär med timing^^ haha







Haha, vad plågad hon ser ut! hon älskar verkligen att gosa. Innan trodde jag att bara att hon tiggde om massage, men att bara ligga som en tjock klump i mitt knä är tydligen också helt underbart.

Possposs:)

Jag är en hopplös hippie


This is my simple religion. There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.

- Dalai Lama


Hard Workwork

Idag har jag gymmat för första gången i mitt liv. Jag kommer inte kunna ta av mig min mössa imorgon... insåg jag just. Men det är ju trevligt:D

Hittade just en WUNDERBAR blogg, jag brukar bli lite tröttig på när folk failar stilen. Men den här försöker inte, hon bara är!

Jag vill bara rulla mig i Yann Tiersenmusik och röka cigg med en vacker ciggaretthållare.

Nio till fem bloggens bilder:








Vi NV-nördar

After school kaos.



Gabriel whinar över skador från vår brottningsmatch. Jag vann.



Måns rockar loss...



...av hela sitt hjärta.



Psykadelic!



En finurlig Gabriel... känns som det blev en ny brottningsmatch här någonstans.



Oue, Oue, he is funky



Tvillingspower!



ParTYGLUgGEN!!! XD



Partyfacet! ;D



En liten vilsen nevis(NV etta), vid namn Carl Henrik



Sen kom PimPom hem, hon hade med sig de mest avsume affischerna!




Moderaterna har en funktion på sin hemsida så man kan designa deras egna valafficher.
HELT UNDERBART!
Nu kan man verkligen ändra alla de där små bristerna på de andra afficherna,
och få fram de riktigt stora punkterna ur deras politik:)

HAPPYFACE ;) haha, nä, mest för att retas lite:)

I rymden finns inga känslor

Var just på bio med alma i Tomelilla och såg I rymden finns inga känslor.

SÅ JÄVLA BRA!! Jag är fortfarande skitglad, den är verkligen så bra som trailern visar. De har inte tagit det bästa och så är resten tråkigt, utan filmen har verkligen klass! SE DEN!



Nu ska jag till Abbe:) PUSS

TRÅKIGT

Mina planer dör... jag har så obeskrivligt tråkigt!

Tråkritar







ELLER SÅ SKOJJADE JAG BARA:D Ska vara med alma nu^^
Hennes existens räddade mitt liv
Happyface, haha!
Puss

Igår

Jag slutar klockan 12:00 på fredagar, så kul, för då kan man verkligen göra något med dagen.

Igår använde jag den genom att direkt efter skolan stack jag, Niklas, Anneli, Sonia och Phyllis och repade lite. Några från min klass har startat ett band, vi är nämligen inte bara NVnördar, utan också musiknördar^^
Men Måns, Gabriel och Karna kunde inte. Vi ska träna imorgon igen:)

Vi började att göra om Dancing on my own - Robyn till en akustisk version:) Men vi saknade bas och trummor, så vi kom inte så långt.

Hahaha, ofcourse spårade det ur, låt mig presentera; Trumpetbattle




Gillar att Niklas står där och ser lite lagom förlorad ut... haha

Här är en länk till en spotifylista vi har med förslag på låtar vi vill göra
MOIST
Partylåtarna ska bli akustiska.
Vi är lite kluvna kring bandnamnet, men Moist är ganska poppis. Vi gillar att misstolka.

kram^^

Of today

Här är urexemplet på mig.
Jag missmachar, and I love it. ;)















Flytande dagar

Känns som om det var onsdag igår. Var tog veckan vägen?

Måste skynda som ett as innan ridningen igen:P

Seeya


Gnutt gnutt!

Jag är oambitiös med bilder, i knöw! MEN, jag ska lägga in bilder på Kims cp-snygga rum som är klart!

De här bilderna är gjorde av en konstnär som heter samma sak som jag i förnamn;)

Nikki Farquharson

Älskar att hon har blandat foton med illustration, helt underbart!

 

 

 

 

 

ÄÄCKLIGT snyggt^^

Sov gott:)


Godmorgon:D

Försöker äta frukost, men att sitta framför datorn och headbanga till glad musik hjälper inte x) Som tur är börjar jag inte förrens om en halvtimme, och det tar 3 minuter till skolan^^

Härlig morgonmusik
A world on its own - Tingsek

 

Ha en bra dag^^


Home alone

Mamma är i Krakow till på tisdag och pappa är i Stockholm, så jag och Kim har haft båda husen för oss själva. ^^ Ohyeah!

Jag lyssnar på djup pianomusik och sitter och längtar efter något, men jag vet inte vad.
Musikens inverkan på sinnet och humöret är verkligen helt otrolig, jag menar, det är ju bara ljud! Hur kan det få en att bli till exempel glad? Det är verkligen häftigt. Och underbart^^

Hahaha, hade någon sett mig nu hade de säkert trott jag var depressiv eller något, mascara under ögonen från igår, håret i en skittraslig knut och ser skitallvarlig ut i ansiktet, för att musiken är så allvarlig:P x) Skönt att jag är helt själv hemma^^

Festen igår var skitkul förresten! Fastnade extra mycket för denhär låten när vi dansade:P





La wombat! que?

Har haft en mysig dag med Abbe, och lite almaqlara:) Vaknade vid 11 och så gick jag och Abbe på loppis... Myspys! Han köpte antika tändsticksaskar för minst 80 kr:P
Sen var jag och alma lite och nu sover Abbe i min soffa. Hans telefon ringde just. Men jag låter honom sova:P


Ikväll blir det party BIG TIME :D Några kilometer här ifrån, ska åka moppe dit med Abbe... frågan är om jag ska dricka... men det får framtida-nikki sköta!:D haha

Spelar den här för Abbe i hans sömn, undrar om han märker det:P

I giorni - Ludovico Einaudi


Deeptalk och filosfi

Den bästa versionen av Haleluja någonsin. Av Ebba Forsberg


Idag har jag verkligen fått utlopp för mina tankar. Det gör mig glad och klar i huvudet:D

Tack vare att lite SUFgrejjer idag blev inställda så gick jag och Emilie ut en runda och pratade, bara ordbajsa helt enkelt. Såå skönt, för vi inte bara ordbajsade vi tankebajsade också, nä, vi bajsade inte vi hade sprutdiarré, eller orgasm om man vill säga så, för skönt var det.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, till exempel; Språk, hur man tänker speciella färger för siffror, personer och årstider, att lösningen på alla politiska problem skulle vara att lönnmörda alla över 50, att alla partier bara snackar om så små saker och att vi känner som om vi håller på att bli förvandlade till otänkande, hjärndöda zoombies och borde snacka såhär oftare. Det är den bästa terapi i världen. Att få respons på sina filosfier, och inte veta att man är konstig, eller ensam. Det är underbart.


Jag tror att jag är en ovanligt lycklig människa. Jag är glad och tacksam för att jag blev född till den jag är, och fick de föresättningar jag fick. Och mina föräldrar, jag är glad att de är öppensinnade, härliga människor som alltid har respekterat mig.
Jag har inget direkt motto... möjligtvis att 'bara döda fiskar följer strömmen', men jag ska från och med nu, ska jag leva för att göra mig själv lycklig. Vilket jag redan är. Men jag ska aldrig offra min lycka, för då kommer jag aldrig kunna hjälpa någon annan att bli lycklig.

Okej, SLUT MED SERIOUSTALK! Men, som avslutning, jag vill tipsa dig om du är lite förvirrad med dig själv, vilket jag tror de flesta är, prata på. Prata, och prata och spåna vidare på oväsentliga och livsviktiga saker. Det är så man får grepp om sig själv. Helt underbart:) 
Kram och puss och tänk!<3

Senilhet är jobbigt

Jag har tydligen ingen koll på mig själv. Jag måste vara senil eller något! När jag sparar labben jag slitit med i en timme, ser jag att jag redan har ett dokument som heter jämviktslabb.... VAD I HELVETE! så kollar jag in det, och jag hade gjort det bättre förra gången till och med! Ändrade några små saker, men annars fanns den ju där hela sommaren... suck! Haha, jaja. Sånt är livet!

Plugg

Här är en länk till Disas blogg med inlägget då hon och Phyllis gjorde papperplagg...
Jag dör, så snyggt. Get why I'm impressed?:P

Sitter och gör en fysiklabb som skulle varit inne för 4 månader sen.. hehee.. Scooore! Minns inget nu, det är lite jobbigt:P

Nu har jag nästan en klar projektarbetsidée i min hjärna!! Även fast det nästan är två år tills det ska lämnas in:P
Jag tänker måla och fota motiv som inspirerar till något inom miljö, antagligen miljöförstöring, sen så ska jag ha en utställning vid påsk 2012. Ja, jag vet, då är vi redan döda, men det är kul att planera, haha!;) Jag bor ju på Österlen och då är det en flummig konstnärsvecka varje påsk, passande och bra. Några kompisar som hade en konstutställning, (också som projektarbete) lyckades till och med sälja sina tavlor! Hur häftigt hade inte det varit? Tänk om någon skulle vilja köpa det jag gjort? BALLT!
Vill börja nu x) haha, det kan jag iof, bara att sätta igång:)


Nu får jag fortsätta jobba med labben... Wish me luck!


Projektarbete

Jag funderar på ett projektarbete till trean, jag har jättelänge velat göra en stopmotionfilm av till exempel en blomma genom hela året, typ en bild varje dag i tex solnedgången. Från knopp till visset skal. Men jag vet inte, funderar fortfarande på att göra det. Att det ska vara en växt är för att jag tänkte att det skulle knyta an till NV-ämnena.

Jag vill iallafall göra något kreativt som jag tycker är kul, för då kommer jag att jobba mycket hårdare och ha roligare samtidigt. ÅH! blir så inspirerad av Phyllis, hon ska göra en klädkollektion i papper! Och ha en runway med dem sen... awsuuume...! Hon frågade om jag ville vara modell, hoppas hon inte ångrar sig:P fast det är ju lång tid kvar.  Jag har övervägt också att göra en fotoutställning med bilder som provocerar till att göra något för miljön. Typ gifter som dumpas i havet eller något liknande. Men jag vet inte riktigt... haha, är riktigt peppad!:P

Tål att tänkas på. :P

FUUUUCK!!! NU ÄR JAG SEN TILL RIDNINGEN!! RÖÖÖV

HEJDÅ!


RSS 2.0