MHmm hellooww...


Except hans sexighet... yumm... så hamnade jag i chock när han började beatboxa. HUR i HEVLETE får man fram sådana ljud ur sin mun?

 

Han ÄR så snygg..


Emmabodee & livet!

OOOh, OM JAG ÄR PEPP PÅ MITT LIV
Köpte just Emmaboda biljett, there's plenty off fish in the sea/jag tror inte ens jag behöver fisk, har redan en och den här låten är så jävla glad!


 

Bilder som gör mig ännu gladare^^Fun surprise! & RÖSTA PÅ MIG, FÖRFAN!Satt som vanligt och nördade runt på cyperrymdens miljontals bloggar. Väl inne på KAN DEE DRAWNINGS och helt plötsligt fick jag syn på mitt namn och tänkte: Fett! någon som heter samma sak som jag! Denna lilla gladkänsla ersattes med en ganska stor förvåning när jag såg min bloggadress brevid namnet. Förvirringen var total, tills jag efter en stund insåg att det rörde sig om en namngivartävling jag gett ett förslag på. Jag brukar aldrig komma på något som vinner men verkar det ganska jämt mellan mig och 4:an.     Fett skojj:DSnackade just med en kompis och insåg att mitt citat kan komma att tryckas på en tröjja.

ÖVERFETT!! RÖSTA FÖR I HELVETEEEE :P

Klipp

Det verkar som jag har fått fler läsare när jag inte bloggar. Kankse ska köra på det lite mer?:P
Nej, men på tal om något helt annat. Den här låten har jag väll tjatat ihjäl mig om... tror jag. Den är asbra iallafall.

Jag tänker: Hustak, cigg, öl, söndriga kläder och massor med sol.
Videon håller inte med mig om hur man ska representera denna underbara låt, men den var ändå kul.

Bloggen jag hittade låten på för första gången... okej, man hittar bara en låt en gång, men MÄH!
Iallafall, hon har en urgullig pojkvän, och jag skulle älskat bloggen om det inte var för att hon MÅSTE ha anorexi. Vissa bilder får henne att se ut som ett skellett. AnYHOW de gör urgulliga videos. Som den här
Sedan hittade jag den här glada, fantastiska chatt-rolettvideon på niotillfems blogg.


Lite bilder fråm AUFAN!

Hej, ja, jag är superduper cp-seg. men här är lite bilder från utställningen:DVi kom dit klockan 8 på morgonen i lördags.

 

Vi var 18 konstnärer som slet oavbrutet i fyra timmar innan vi öppnade.

 

 

Vi hade köpt in playwood, burkar och målat. Så på lördagseftermiddagen blev det graffiti för alla som ville. (mest småbarn kom tyvärr, men de verkade ju ha kul)

 

Bilden under visar Miss Triggy Love Crew, några tjejer som går i nian ochj som brukar spraya graffiti. Vi "anställde" dem för att ge tips till de som kom och målade.

 

 

Nu kommer massa bilder på konsten


Mina teckningar

I korridoren utanför galleriet

 

Min systers lerfigurer. Det var meningen att de skulle slåss mot poliser, men hon blev aldrig klar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag ska lägga upp många fler bilder, måste bara redigera dem... suck. och plugga.

Men det är världens underbaraste väder idag:D!!


well, it's over.

Jag har inte berättat att jag och Abbe, ihop sedan 2,5 år, har gjort slut. Det var lite tragiskt, det var alla hjärtans dag, jag hade gjort två stora chokladbollar, köpt en liten ros och fått lov att ge bort mammas gamla tänstíckssamling till abbe (Han samlar också på tändstickor). Så visade det sig så att Abbe inte hann vara den dagen, och fyra dagar senare skulle han till Österrike och åka skidor så vi skulle inte hinna träffas innan dess. Så på telefonen föreslog han att vi skulle göra slut, för vi träffas ändå bara en gång i månaden. Och han flyttar till Malmö om några månader. Och vi bråkar bara när vi är ofta. Så fast vi älskar varandra gjorde vi slut.

Jag har inte insett någon skillnad med att vara ihop eller inte, vi har bara glidit isär och det känns så oaktuellt. Jag tror mest det ändrar andras syn på mig och abbe. Det enda jag oroar mig för är att jag någon gång kommer inse att jag vill ha honom, och bli olycklig. Men vi har varandra fortfarande när vi vill(änsålänge). Och det är klart, när han träffar någon ny, kommer jag att dö och drabbas av "älskar-han-henne-mer-än-vad-han-älskade-mig"-känslor.  Men vi har pratat om det, vi var båda varandras första riktiga kärlek och förhållande och kommer alltid ha en speciell plats i varandras hjärtan. Fast tanken på att han skulle vara med någon anna känns så overklig, han är ju min.

Grejjen är den att jag inte känner något och bara väntar på att jag ska inse allt och ångra mig. Men på något sätt måste det vara slut nu, och jag vet det egentligen, annars hade vi aldrig gjort det. Vi skulle iallafall aldrig kunna komma tillbaka till att vara som vi var förr, lyckliga tillsammans. Det har vi nog vetat ganska länge.
Så även fast jag kanske ångrar mig tidvis och känner mig ensam, så är det här det bästa som kan ha hänt.

För helt ärligt, man kan nog inte göra slut med en person utan att bli sårad på något sätt, om än väldigt lite. Så vi har nog gjort slut jävligt smärtfritt ändå.

Resten får framtiden lösa. Fan, jag borde ha pluggat franska för tre timmar sedan.

Jahapp. Vad ska jag göra nu?

Utställningen är slut. Vår konstutställning är över, borta.
Det känns som om jag bara kan springa ner till Valfisken och så hänger alla där och folk går runt och kollar på konst.
Men det är tomt och imorgon går jag i skolan.

Herregud, mitt förra inlägg var från förra lördagen. Det känns som ett helt liv sedan.
Jag orkar inte skriva allt som har hänt nu, för det är alldeles för mycket, och jag har sovit alldeles för lite.
Närmare bestämt 3 timmer/natt. Jag och Alma har jobbat med detta flera timmar om dygnet senaste veckorna och de sista dagarna har de tre timmars sömn varit vår enda "lediga" tid.

Men det har varit så jävla skojj, inspirerande, lyckat, roligt, stärkande, överrumplande, fascinerande, jobbigt, ansträngande och underbart att jag inte fattar att det har hänt än.

Jag ska förklara allt, och lägga upp en film från utställningen inom sinom tid. Don't worry.

Godnatt, en stolt mig själv

Så är man i tidningen... igeeen ;)

Haha, i torsdags blev vi intervjuade av Ystads Allehanda om utställningen och idag kom artikeln! (läs den för fan!)Förutom att både jag och alma blev ett år äldre i artikeln(hon gick efter födelseår) Så stämmer den nästan.
Det roliga var att journalisten var praktikant och lika gammal som mig, 93a alltså.

Igår var jag med folk från skolan och kollade på Förvandlingen på Hipp, malmös teater. Den var urbra! Om ni bor nära malmö, se den! scenen var helt fantastisk och skådespelarna var så akrobatiska. Jag grät i slutet:P

Ikväll ska jag till köpenhamn och fira Julyas födelsedag, men nu ska jag till Benka di och lyssna på mina kompisars band som ska spela på utställningen och sedan ska vi hämta playwood till graffitin.

Wish me luck! Och håll tummarna för att jag inte blir förkyld inför ikväll! (känns så)

CiaO!

RSS 2.0