Fungerande

Jag har inte kollapsat av läxor eller något sedan jag kom hem! :D
Har allt under kontroll, sköter mitt liv alldeles utomordentligt och är sjukt nöjd. Kom hem från dansen för någon timme sen och sitter och kränger yogurt med nötter och frön, lyssnar på musik och kollar på inspirerande sidor på La interwebb! :D   

The Tallest Man On Earth – The Dreamer

Bland annat hittade jag Nick Lepard's klara och kladdiga målningar

De är så abstrakta! Vackert abstrakta samtidigt som det är en tydligare bild av en människa än många andra verklighetstrogna målningar.Imorgon bitti ska jag simma med sofia och ilka innan skolan :)
FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA INTRESSANT

California typ nästan dag 2

Kom hem från Tyskland igår (egentligen iförrgår, men jag har inte sovit än). Och kom hem från jobbet för någon timme sen. Sitter vid pappas dator, redigerar bilder, inser hur otroligt ensam jag är(bara ett faktum, inget depp!(Mamma i USA, Pappa i Sthlm, Syster i Mora, Emilie i USA, Alma i Båstad)) och lyssnar igenom min bortglömda 857-låts-lista på spotify. Den otroligt bra, om jag får lov att säga det.

Här är lite fler bilder från Key to the alifornija.   (Tråkigt för folk som redan sett dem på fb)
Tog en båt från Fishermans wharf till Sousalito (OOOtroligt vackert)Jaah, amerika liksomStötte på en fin krabatSen gick vi tillbaka till San francisco över Golden Gate. Blåsigt

Imorgon ska jag göra pannkakor till frukost.

Californien dag 1!

Jag är superseg på att redigera bilder. (har pluggat och varit festvärd mm sen jag kom hem, skyller på det) Aanyhow här kommer några bilder från första dagen i San francisco!Det kommer mer, mucho mer! Men jag ska bara åka på till tyskland en vecka (Utbyte med 10 tyskar/svenskar, de var hos oss(vår skola) i våras och nu ska vi dit) och ha det skojj, hehe!

RSS 2.0